Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέλλας: «Ήμασταν καλύτεροι, πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες»

Δέλλας: «Ήμασταν καλύτεροι, πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2015 22:49
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και πρόσθεσε πως η ισοπαλία δίνει στην «Ένωση» μικρό αβαντάζ για την πρόκριση.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και τόνισε πως θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η ισοπαλία δίνει στην ομάδα του μικρό αβαντάζ για την πρόκριση, όμως υπογράμμισε πως όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

«Τα παιδιά έδειξαν τι ομάδα είμαστε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα. Και στα δύο ημίχρονα η ομάδα μου ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο τυχερή στις φάσεις που δημιούργησε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει. Αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο στην έδρα μας θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η ρεβάνς αργεί ακόμη και για την ώρα η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα, για να έχουμε κι άλλα ντέρμπι του χρόνου, καλύτερα, πιο όμορφα και ο καλύτερος να κερδίζει. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Είχαμε πει πως θα έρθουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας κι αυτό κάναμε. Αλλά όπως είπα, αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο
».

Για το έξτρα κίνητρο της ομάδας του: «Χτίζουμε μια ομάδα με πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια όταν φτάσουμε στη Super League. Έχω παίκτες με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και με καλό χαρακτήρα».

Για το αν εξυπηρέτησαν την ΑΕΚ οι αλλαγές του Ολυμπιακού: «Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πρώτης γραμμής. Το ίδιο ματς και την ίδια τακτική θα είχαμε ακόμη κι αν έπαιζαν όλοι οι βασικοί. Είμαστε μια καινούρια ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα ήταν λάθος να το κάνουμε».

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα του έχει πλεονέκτημα: «Σίγουρα έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, αλλά παίζουμε με τον Ολυμπιακό και ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.