Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωσε την Τσέλσι ο Γουίλιαν (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωσε την Τσέλσι ο Γουίλιαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2015 23:39
Με γκολ Γουίλιαν στο 89’, η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και διατήρησε τη διαφορά 7 βαθμών από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι. Απίστευτη απόκρουση του Τσεχ σε σουτ του Λουκάκου.

Έστω και δύσκολα, η Τσέλσι κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Έβερτον (1-0) και να διατηρήσει το +7 από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο τα βρήκε σκούρα κόντρα στα «ζαχαρωτά», ωστόσο με όμορφο γκολ του Γουίλιαν στο 89’, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Λονδίνο.

Οι «μπλε» είχαν την υπεροχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Έβερτον, η οποία κάλυπτε σωστά τους χώρους και μάλιστα είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος για να ανοίξει το σκορ, με τον Τσεχ να αποκρούει με το πόδι το σουτ του Λουκάκου.

Η Τσέλσι αύξησε την πίεση της στην επανάληψη, είχε καλές ευκαιρίες με σουτ του Αζάρ και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτιτς, ωστόσο ο Χάουαρντ κράτησε το μηδέν. Στον αντίποδα, η Έβερτον «άγγιξε» το γκολ στο 68’, με τον Λουκάκου να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Τσεχ κατάφερε να διώξει, πραγματοποιώντας μία από τις αποκρούσεις της σεζόν στην Αγγλία.

Τα λεπτά κυλούσαν και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληξε ισόπαλο, ωστόσο άλλη άποψη είχε ο Γουίλιαν, Ο Βραζιλιάνος άσος με μακρινό σουτ στο 89’, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Χάουαρντ και χάρισε τη νίκη στην Τσέλσι, η οποία διατήρησε το +7 από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Το γκολ του Γουίλιαν:




Η απίστευτη απόκρουση του Τσεχ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.