Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με +4 στο ντέρμπι η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με +4 στο ντέρμπι η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2015 00:30
Με γκολ των Χάμες (12’) και Χεσέ (36’), η Ρεάλ κέρδισε δύσκολα με 2-1 την μαχητική Σεβίλλη στη Μαδρίτη και ξέφυγε με +4 από την Μπαρτσελόνα λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Σκούρα τα βρήκε κόντρα στη Σεβίλλη η Ρεάλ, ωστόσο η «βασίλισσα» κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, και να ξεφύγει με +4 από τη 2η Μπαρτσελόνα.

Η Σεβίλλη έδειξε από το ξεκίνημα τις διαθέσεις της και θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα από το 2ο λεπτό εάν ο Κασίγιας δεν προλάβαινε με έξοδο τον Βιτόλο. Στο 11ο λεπτό όμως, η Ρεάλ κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Χάμες, ο οποίος λίγα λεπτά μετά τραυματίστηκε και άφησε τη θέση του στον Χεσέ.

Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 18’ έχοντας δοκάρι με πλασέ του Ιμπόρα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κρισόβιακ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Σεβίλλη συνέχιζε να πιέζει και στο 26’ είχε νέα ευκαιρία με σουτ του Βιτόλο που απόκρουσε ο Κασίγιας.

Η Ρεάλ άντεξε την πίεση και στο 36’ ο Χεσέ κατάφερε να «γράψει» το 2-0 με δυνατό σουτ, μετά από πολύ ωραία συνεργασία των παικτών της «βασίλισσας».

Η ομάδα του Αντσελότι είχε μεγάλες ευκαιρίες με Μπενζεμά (38’), Χεσέ (49’) και Ίσκο (55’) για να «κλειδώσει» τη νίκη, ωστόσο το 3ο γκολ δεν ήρθε για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Στον αντίποδα, η Σεβίλλη θα μπορούσε να μειώσει στο 56’ σε προσπάθεια του Ιμπόρα, κάτι που κατάφερε τελικά στο 80’ με τον Άσπας να «γράφει» από κοντά το 2-1.

Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά η ομάδα του Έμερι δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να πάρει τη νίκη και να ξεφύγει με +4 στην κορυφή.

Στα άσχημα οι τραυματισμοί για την ομάδα του Αντσελότι. Εκτός από τον Χάμες, ο Ιταλός τεχνικός είδε και τον Ράμος να αποχωρεί τραυματίας στο ξεκίνημα του αγώνα και οι δύο άσοι δύσκολα θα παίξουν στο ντέρμπι με την Ατλέτικο. Εκτός θα μείνει σίγουρα ο Μαρσέλο, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.