Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Ανατροπή… πρόκρισης στο 90+1’ για Λίβερπουλ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Ανατροπή… πρόκρισης στο 90+1’ για Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2015 23:49
Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Μπόλτον από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούντιονσεν, ωστόσο οι «κόκκινοι» με γκολ των Στέρλινγκ (86’) και Κουτίνιο (90+1’) έφεραν… τούμπα το ματς (2-1) και «σφράγισαν» την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Μία μόλις ημέρα μετά την ανανέωση του συμβόλαιο του, ο Φελίπε Κουτίνιο χάρισε στη Λίβερπουλ την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Ο Βραζιλιάνος άσος με τρομερό σουτ στο 90+1’, ολοκλήρωσε την ανατροπή (2-1) της ομάδας του κόντρα στη Μπόλτον, η οποία έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 66'.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε την υπεροχή και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Στέρλινγκ. Ο Άγγλος άσος σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων στο 31’, ενώ στο 52’ δεν κατάφερε να νικήσει τον Λόνεργκαν, ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Ωστόσο στο 59’ η Μπόλτον κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούντιονσεν. Ο Σκτρελ ανέτρεψε στην περιοχή τον Κλαφ και ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ νίκησε τον Μινιολέ από την άσπρη βούλα.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 66’ λόγω αποβολής του Ντανς, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» πίεσαν ασφυχτικά τους «γουόντερερς», είχαν δύο δοκάρια με τους Χέντερσον (75’) και Τσαν (83’) ώσπου στο 86’ ο δεύτερος βρήκε με τρομερή μπαλιά τον Στέρλινγκ και αυτός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 90+1’ ο Κουτίνιο, ο οποίος με τρομερό σουτ λύτρωσε την ομάδα του, η οποία πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας για μια θέση στους «8».

Το 700ο παιχνίδι του με τη φανέλα της Λίβερπουλ έδωσε ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16»:


Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
Άστον Βίλα – Λέστερ
Μπράντφορντ – Σάντερλαντ
Ντέρμπι – Ρέντινγκ
Άρσεναλ – Μίντλεσμπρο
Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ
Μπλάκμπερν – Στόουκ
Πρέστον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.