Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: O Μπομπαντίγια «βύθισε» τη Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: O Μπομπαντίγια «βύθισε» τη Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2015 22:56
Με γκολ του πρώην παίκτη του Άρη, Ραούλ Μπομπαντίγια, η Άουγκσμπουργκ κέρδισε με 1-0 την Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν» και άφησε την ομάδα του Κλοπ στον πάτο της Μπουντεσλίγκα, την ώρα που οι Βαυαροί έπιασαν την Γκλάντμπαχ στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Δεν λέει να συνέλθει η Ντόρτμουντ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ γνώρισε την 11η ήττα της τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ στο «Βεστφάλεν» και παρέμεινε στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα.

Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 50’ ο πρώην παίκτης του Άρη, Ραούλ Μπομπαντίγια, με τη φάση να ξεκινάει από εκπληκτική προσπάθεια του Άλτιντοπ.

Στο 64’ η Άουγκσμπουργκ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Γάνκερ, ωστόσο οι Βεστφαλοί δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας!

Οι Βαυαροί άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων και έφυγαν με το μεγάλο «διπλό» που τους επιτρέπει να πιάσουν την Γκλάντμπαχ στην 3η θέση της βαθμολογίας. Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Γιάννης Γκέλιος από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Μεγάλο «διπλό» για την Βέρντερ Βρέμης, η οποία κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Χόφενχαιμ και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλη νίκη και για το Αμβούργο, το οποίο πήρε τη νίκη με 3-0 στην έδρα της Πάντερμπορν και ανέβηκε στην 13η θέση με 20 βαθμούς.

«Διπλό» και για τη Λεβερκούζεν, η οποία με γκολ του Κίσλινγκ, έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Χέρτα και βρίσκεται στο -1 από την 3η θέση. Τέλος, ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Κολωνίας με την Στουτγκάρδη του Χουμπ Στέφενς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.