Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Βόλφσμπουργκ ο Σούρλε

Θέλει Βόλφσμπουργκ ο Σούρλε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2015 20:03
Στην Βόλφσμπουργκ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέ Σούρλε όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports». Ξεπερνούν τα 30 εκατ. ευρώ οι οικονομικές απαιτήσεις της Τσέλσι για την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Να επιστρέψει στη Γερμανία για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ επιθυμεί ο Αντρέ Σούρλε, όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports».

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο τη φετινή σεζόν, μετρώντας 3 γκολ σε 14 συμμετοχές (5 ως βασικός) στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως άνθρωποι της γερμανικής βρίσκονται στο Λονδίνο ώστε να έρθουν σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι, με το «Sky Sports» όμως να υποστηρίζει πως η διοίκηση των «μπλε» δεν έχει ακόμα στα χέρια της επίσημη πρόταση.

Πάντως όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τσέλσι δεν θα πει όχι στην παραχώρηση του παίκτη εφόσον η Βόλφσμπουργκ καταθέσει πρόταση που θα ξεπερνάει τα 30 εκατ. ευρώ.

Εφόσον οι δύο ομάδες έρθουν σε συμφωνία δεν θα είναι απίθανο αν ο αντικαταστάτης του Σούρλε στο ρόστερ της Τσέλσι να είναι ο Χούαν Κουαδράδο.

Μπορεί ο Ζοζέ Μουρίνιο να διέψευσε το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Κολομβιανό άσο, ωστόσο αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν πως οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος πιέζει τους «βιόλα» προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι. Παρόλα αυτά ο Κουαδράδο δύσκολα θα αποχωρήσει για ένα ποσό μικρότερο των 35,8 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.