Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ο Μπεργκ!

Υπέγραψε ο Μπεργκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2015 16:11
Τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα φοράει ο Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. «Βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον» δήλωσε ο διεθνής φορ.

Δεν το… κουνάει από τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός αστέρας του «τριφυλλιού» έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, που τον «δένει» στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η πρόθεση του 28χρονου επιθετικού να παραμείνει στους «πράσινους» είχε γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Η νέα συμφωνία με τον Μπεργκ περιλαμβάνει γενναία αύξηση στις απολαβές του (φέρεται ότι ξεπερνάει σε ποσοστό το 60%), ενώ μετά τις υπογραφές, ο διεθνής άσος εξήγησε τους λόγους της απόφασης του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο. Όλοι στο Σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντί μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον”, δήλωσε ο Μπεργκ μετά την επίτευξη της συμφωνίας».

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.