Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σίλβα: «Να τιμήσω τη φανέλα της Ρεάλ»

Σίλβα: «Να τιμήσω τη φανέλα της Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2015 16:03
Πανευτυχής για την μεταγραφή του στη Ρεάλ και έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της νέας του ομάδας δήλωσε ο Λούκας Σίλβα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του.

Το Σάββατο η Ρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Σίλβα από την Κρουζέιρο και τη Δευτέρα η διοίκηση της «βασίλισσας» παρουσίασε τον 21χρονο Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βραζιλιάνος άσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεάλ, έκανε λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ τον Θεό, τους προέδρους της Κρουζέιρο και Ρεάλ, τον ατζέντη μου και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι πολύ χαρούμενος και νιώθω έτοιμος να φορέσω και να τιμήσω αυτή τη φανέλα.

Βρίσκομαι εδώ για να μάθω και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Αυτή η μεταγραφή ήρθε πολύ γρήγορα στην καριέρα μου όμως νιώθω έτοιμος να φορέσω τη φανέλα της Ρεάλ και να παίξω ποδόσφαιρο όπως έκανα στη Κρουζέιρο. Ξέρω ότι έρχομαι σε έναν σύλλογο που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, ότι η ομάδα παίζει σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είμαι έτοιμος για όλα αυτά.

Ήμουν οπαδός της Ρεάλ από μικρός. Έχω έρθει ξανά στο «Μπερναμπέου» μαζί με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου, ο οποίος φορούσε την περίφημη άσπρη φανέλα. Παρακολουθούσα αρκετά παιχνίδια της ομάδας και πάντα την επέλεγα όταν έπαιζα βιντεοπαιχνίδια. Είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου
». δήλωσε ο Σίλβα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.