Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Η γκολάρα του Κονέ δεν έφτανε στην Ουντινέζε (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Η γκολάρα του Κονέ δεν έφτανε στην Ουντινέζε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2015 01:09
Ο Παναγιώτης Κονέ ισοφάρισε με τρομερό γκολ σε 2-2 (1-1 κ.δ.) το παιχνίδι της Ουντινέζε με την Νάπολι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, ωστόσο η ομάδα του «λύγισε» στα πέναλτι, με τους «παρτενοπέι» να παίρνουν με σκορ 5-4 την πρόκριση για «8» της διοργάνωσης.

Η Νάπολι συμπλήρωσε το «πάζλ» των «8» του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς η κάτοχος του τίτλου κέρδισε στα πέναλτι την Ουντινέζε (1-1 κ.δ, 2-2 παρ, 5-4 πεν.) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.

Οι «παρτενοπέι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν χαμένο πέναλτι με τον Μέρτενς στο 4ο λεπτό αλλά και δοκάρι με τον Γκαργκάνο στο 36’.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ συνέχιζε να πιέζει για το γκολ στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η Ουντινέζε, που ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς τους Καρνέζη (δεν αγωνίστηκε) και Κονέ (μπήκε στο 73’), ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, «παγώνοντας» το «Σαν Πάολο» στο 58’ με γκολ του Τερό.

Η απάντηση της Νάπολι ήταν άμεση, καθώς στο 65’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ζορζίνιο. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Ουντινέζε, η οποία τρία λεπτά μετά έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Βίντμερ.

Κύπελλο Ιταλίας: Η γκολάρα του Κονέ δεν έφτανε στην Ουντινέζε (video)
Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση και οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου η Νάπολι κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά προβάδισμα χάρη σε γκολ του Χάμσικ (99’).

Ωστόσο στο 104’ ο Κονέ με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής, έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα, ενώ ο ίδιος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 118’ για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Δύο λεπτά μετά, ο Μέρτενς δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγεί στα πέναλτι. Εκεί, ο Κονέ ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το 2-3 στη διαδικασία, ωστόσο ο Άλαν δεν κατάφερε να νικήσει τον Αντουχάρ στο τελευταίο πέναλτι.

Αντίθετα, ο Ιγκουαίν ευστόχησε στο 5ο πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 5-4, σκορ που έστειλε την Νάπολι στους «8». Εκεί οι «παρτενοπέι» θα βρεθούν αντιμέτωποι την Ίντερ, με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει στους «4» τον νικητή του Μίλαν-Λάτσιο.

Γιουβέντους-Πάρμα και Ρόμα- Φιορεντίνα είναι τα άλλα δύο ζευγάρια, με τους νικητές να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο δεύτερο ημιτελικό.

Η γκολάρα του Κονέ:




Όλα τα γκολ και τα πέναλτι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.