Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όντεγκααρντ: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Όντεγκααρντ: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2015 17:10
Ως όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε την μεταγραφή του στη Ρεάλ ο Μάρτιν Όντεγκααρντ κατά τη σημερινή επίσημη παρουσίασή του.

Η Ρεάλ ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης την απόκτηση του 16χρονου Μάρτιν Όντεγκααρντ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου.

Ο Νορβηγός επιτελικός μέσος, ο οποίος θα ενισχύσει σε πρώτη φάση τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, δήλωσε πανευτυχής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και πρόσθεσε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα:

«Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ. Η Ρεάλ ήταν η καλύτερη επιλογή για την ανάπτυξή μου ως παίκτης. Εδώ υπάρχουν οι καλύτερες προδιαγραφές. Έχω ήδη γνωρίσει τους παίκτες οι οποίοι είναι εκπληκτικοί. Ότι είπαμε, θα μείνει μεταξύ μας. Στόχος μου είναι να γίνω όσο καλύτερος μπορώ και δεν είναι σημαντικό αν θα είμαι στην πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα» δήλωσε ο ταλαντούχος άσος και πρόσθεσε:

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις. Δεν νιώθω πίεση αλλά είναι πιο δύσκολο να παίζεις εδώ απ’ ότι στη Νορβηγία. Θα προπονούμαι με την Καστίγια και την πρώτη ομάδα και θα είμαι πανευτυχής εάν ο Αντσελότι μου ζητήσει να παίξω. Είναι πλεονέκτημα που στη δεύτερη ομάδα θα έχω προπονητή που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου (σ.σ. Ζιντάν)».

Ο ίδιο σε ερώτηση για το αν προτιμάει τον Ρονάλντο ή τον Μέσι, απάντησε: «Μου αρέσει ο Κριστιάνο περισσότερο. Είναι ο κορυφαίος παίκτης, αλλά σίγουρα στη Ρεάλ υπάρχουν επίσης οι Μπέιλ, Ίσκο και άλλοι αστέρες…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.