Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Κύπελλο Ελλάδας: Πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2015 17:17
Τι και εάν ταξίδεψε στη Θράκη με μόλις 14 ποδοσφαιριστές, με τους περισσότερους εξ αυτών να είναι από τις Ακαδημίες; Ο ΟΦΗ κέρδισε με το εμφατικό 4-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το καλύτερο δώρο στον Νίκο Αναστόπουλο για τα 57α γενέθλια του επιφύλασσαν οι παίκτες του, καθώς ο… υπό διάλυση ΟΦΗ κέρδισε με το εμφατικό 4-0 τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «8» του Κυπέλλου.

Οι Κρητικοί ταξίδεψαν στην Θράκη με μόλις 14 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, με τους περισσότερους εξ αυτών να είναι από τις Ακαδημίες, ωστόσο νίκησαν και τα προβλήματα, παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων πριν συμπληρωθεί το ημίωρο!

Λαμπρόπουλος (19'), Μερεμπασβίλι (27'), Τζορτζ (30’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Αναστόπουλου, με τον τελευταίο να διαμορφώνει στο 57’ το τελικό 4-0!

Από την πλευρά του, ο Πανθρακικός είχε δύο καλές στιγμές με τους Ηλιάδη (59’) και Αράμπα (87’) για να πετύχει ένα γκολ, ωστόσο ο Λόρια κράτησε ανέπαφη την εστία του, με το 4-0 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.