Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2015 19:45
Με γκολ του Γιόχασον (68'), η ΑΕΚ έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την Κέρκυρα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ. Το γκολ των γηπεδούχων ο Βενέτης (58’), ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις για φάουλ στον Σαρρή η «Ένωση».

Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρόκριση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Κέρκυρα, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο νησί των Φαιάκων, με την «Ένωση» να παίρνει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού (29/1).

Το παιχνίδι είχε κακό ρυθμό και λίγες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Αραβίδη στο 5ο λεπτό, δεν απείλησε σημαντικά την Κέρκυρα.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 στο 38’, με το σουτ του Καϊκούτ να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη. Τρία λεπτά μετά, ο Μπρέσεβιτς βρήκε δίχτυα ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στην επανάληψη, η Κέρκυρα κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Βενέτη, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 58’ με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή. Μετά το γκολ, ο Τραϊανός Δέλλας έριξε στο παιχνίδι τον Γιόχανσον αντί του Τζανετόπουλου και στο 68’ ο Σουηδός άσος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, ο Σουηδός κατάφερε να σκοράρει, αν και πιθανόν να ήταν αυτογκόλ του Ταβάρες.

Η «Ένωση» είχε καλή στιγμή με σουτ του Μπρέσεβιτς στο 76’ για να ολοκληρώσει την ανατροπή, κάτι που θα μπορούσε να κάνει στις καθυστερήσεις εάν ο διαιτητής έδινε πέναλτι για φάουλ στον Σαρρή.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου θα κριθεί στον επαναληπτικό της άλλης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αστέρα στο «Καυτανζόγλειο». Ο Γκοιάν άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες στο 49’, ωστόσο στο 79’ ο Κυριακίδης ισοφάρισε για το τελικό σκορ, με την ομάδα του Βεργέτη να αποκτά το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Τρίπολη.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.