Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Καλλονή ο Πετρόπουλος

Στη Καλλονή ο Πετρόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2015 17:35
Την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου ανακοίνωσε και επίσημα η Καλλονή.

Μεταγραφική ενίσχυση για την Καλλονή, καθώς η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος υπέγραψε την Τετάρτη (21/1) συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 28χρονος επιθετικός σημείωσε 2 γκολ σε 14 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ, πριν αποχωρήσει τον Δεκέμβριο από τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1986 στην Αθήνα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου απ’ όπου αποκτήθηκε στη συνέχεια από το Αιγάλεω.

Από εκεί δόθηκε δανεικός σε Κερατσίνι και Χαϊδάρι και έπειτα επέστρεψε στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Από το Αιγάλεω ο Αντώνης Πετρόπουλος μετακόμισε στον Παναθηναϊκό απ’όπου δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ. Η συνεργασία του με τους «πράσινους» έκλεισε το Δεκέμβριου του 2012 με τον επόμενο σταθμό του να είναι η ΑΕΚ.

Τον Ιούνιο του 2013, πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης με την φανέλα του οποίου είχε την πιο παραγωγική του σεζόν πετυχαίνοντας 12 τέρματα. Το καλοκαίρι του 2014 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Ο.Φ.Η. με τον οποίο αγωνίστηκε έως τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» της Καλλονής μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.