Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα στο 87’ για Παναθηναϊκό

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα στο 87’ για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2015 16:53
Με γκολ του Καρέλη στο 87’, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου ενόψει του επαναληπτικού στη Λεωφόρο. Προβάδισμα και για ΠΑΣ Γιάννινα, νίκη με 2-1 στα Χανιά.

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια, με τους «πράσινους» να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη Λεωφόρο.

Οι Ακρίτες είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Κοτσόλη να νικάει σε τετ-α-τετ τον Κλέιτον στο 28’, ενώ τρία λεπτά μετά ο Έλληνας γκολκίπερ είπε «όχι» και σε σουτ του Σολτάνι.

Ωστόσο στο 43’ ο Λουσέρο «έγραψε» το 1-0 για τη Ξάνθη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ, ύστερα από σέντρα του Μπέρτου.

Ο Αναστασίου έριξε στο δεύτερο μέρος τους Λαγό και Πέτριτς αντί των Μέντες και Τριανταφυλλόπουλου, ενώ λίγο αργότερα πέρασε στο ματς και ο Μπεγκ. Παρά τις αλλαγές, οι «πράσινοι» σημείωσαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 79’, με τον Πέτριτς να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Κυριακίδη να διώχνει με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 87’ έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Μπεργκ να βρίσκει τον Καρέλη και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Μάλιστα στο 90’ ο Μπεργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κυριακίδη, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε

Στο άλλο παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 2-1 τον Α.Ο Χανίων στην Κρήτη και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στους Ζωσιμάδες.

Οι Γιαννιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Κρητικό (37’) και Ακόστα (69’). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 89’ με γκολ του Σιούκα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.