Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Κλάους για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Κλάους για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2015 19:18
Με γκολ του Κλάους στο 24’, ο μέτριος ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά στην Τούμπα και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του, ωστόσο με γκολ του Αθανασιάδη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πλατανιά στην Τούμπα (1-0) και να πάρει τη νίκη που του επιτρέπει να επιστρέψει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για να πάρει προβάδισμα. Ο Ιτούα γλίτωσε δύο φορές (8’, 10’) τον κίνδυνο στην περιοχή του Πλατανιά ενώ στο 15’ ο Ολιμπά απομάκρυνε με το πόδι το ωραίο σουτ του Αθανασιάδη, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

Ωστόσο στο 23’ ο Έλληνας επιθετικός δεν αστόχησε, καθώς με σουτ από το ύψος του πέναλτι, κατάφερε να στείλει (και με τη βοήθεια του δοκαριού) τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0 για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Η καλύτερη στιγμή για τον Πλατανιά ήρθε στο 35’ ύστερα από αντεπίθεση, με τον Ιτάντζ να διώχνει με εκτίναξη το σουτ του Γιακουμάκη.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν ίδια στην επανάληψη, καθώς η ομάδα του Αναστασιάδη πραγματοποίησε πολύ μέτρια εμφάνιση και παραλίγο να το πληρώσει. Ο Πλατανιάς απείλησε δύο φορές με σουτ των Τετέ (58’) και Μιλούνοβιτς (59’) που μπλόκαρε ο Ιτάντζ, ενώ στο 72’ το σουτ του Ζαραδούκα κόντραρε πάνω στα σώματα.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη στο 61’, όταν μετά από ωραία συνεργασία των Σαλπιγγίδη και Περέιρα, η μπάλα βρέθηκε στον Μακ, ο οποίος όμως από υποδειγματική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ντεμπούτο έκανε ο Νομπόα ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 78’ αλλά έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.