Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Κατρακυλάει η Μίλαν, νίκη στο 90+4’ για Φιορεντίνα (video)

Σέριε Α: Κατρακυλάει η Μίλαν, νίκη στο 90+4’ για Φιορεντίνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2015 18:19
Συνεχίζει να απογοητεύει η Μίλαν, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Αταλάντα στο «Σαν Σίρο» και γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. «Διπλό» με Μπαμπακάρ στο 90+4’ η Φιορεντίνα, 2-1 τη Κίεβο, σοκ στις καθυστερήσεις για Ουντινέζε, 2-2 με Κάλιαρι.

Απογοητευτική για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν η Μίλαν, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Αταλάντα μέσα στο «Σαν Σίρο» και αγνοεί την ήττα στο πρωτάθλημα από τις 14 Δεκεμβρίου!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και αφού προειδοποίησαν στο 18’ με σουτ του Ντένις που τράνταξε στο οριζόντιο δοκάρι του Λόπεθ, στο 33’ ο Αργεντινός επιθετικός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, σε φάση που ξεκίνησε από λάθος της Μίλαν στο κέντρο.

Μάλιστα η Αταλάντα θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ στο 38’, έχοντας νέο δοκάρι με σουτ του Τσιγκαρίνι. Στην επανάληψη, ο Ιντζάγκι έριξε στο παιχνίδι τον Πατσίνι στη θέση του Τσέρτσι, ωστόσο οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στην εστία των φιλοξενούμενων, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της Μίλαν στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι «ροσονέρι» να μείνουν στους 26 βαθμούς και να υποχωρήσουν στην 8η θέση ισοβαθμώντας με, Ίντερ και Παλέρμο

3η η Σαμπντόρια, νίκη στο 90+4’ για Φιορεντίνα


Σέριε Α: Κατρακυλάει η Μίλαν, νίκη στο 90+4’ για Φιορεντίνα (video)
Συγκάτοικο στην 3η θέση απέκτησε η Νάπολι, καθώς η Σαμπντόρια κέρδισε με 2-0 την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι» και έφτασε τους 33 βαθμούς.

Στην 6η θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους ανέβηκε η Φιορεντίνα, η οποία με γκολ του Μπαμπακάρ στο 90+4’ έφυγε με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Κίεβο.

Νέα απώλεια για την Ουντινέζε, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στο «Φρίουλι» κόντρα στην Κάλιαρι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το βαθμό με πέναλτι του Αβελάρ στο 90+1’. Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Καρνέζης και Κονέ.

Τέλος, η Τορίνο έφυγε με τη νίκη (3-2) από την έδρα της Τσεζένα, χάρη σε γκολ του νεοαποκτηθέντα Μάξι Λόπεζ στο 87’.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.