Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «8» Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «8» Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2015 22:56
Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου εξασφάλισαν Βιγιαρέαλ και Μπιλμπάο, με την πρώτη να έρχεται ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σοσιεδάδ και να «σφραγίζει» το εισιτήριο χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα, ενώ η ομάδα του Βαλβέρδε ηττήθηκε με 2-0 στο «Σαν Μαμές» από την Θέλτα, ωστόσο είχε προίκα τη νίκη με 4-2 στο Βίγκο.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας εξασφάλισε η Βιγιαρεάλ, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σοσιεδάδ, ωστόσο «σφράγισε» το εισιτήριο χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Μαδριγάλ».

Το «κίτρινο υποβρύχιο» κατάφερε να προηγηθεί στο 26ο λεπτό με γκολ του Μορένο και παρά την απάντηση του Βέλα στο 45’, οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 72’ με ωραίο γκολ του Ντος Σάντος.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με καταπληκτικό γκολ του Γκρανέρο στο 74’, ωστόσο χρειάζονταν ακόμα δύο τέρματα για να πάρει αυτή την πρόκριση.

Στο 82’ ο Μουσάκιο άφησε τη Βιγιαρεάλ με αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο η Σοσιεδάδ δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

Αντίπαλος της Βιγιαρεάλ στους «8» θα είναι η Χετάφε, η οποία με γκολ του Βάσκεζ στο 76’, κέρδισε με 1-0 την Αλμερία και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Τα… χρειάστηκε η Μπιλμπάο


Κύπελλο Ισπανίας: Στους «8» Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο
Η Θέλτα υποχρέωσε την Μπιλμπάο σε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα (2-0), με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να εξασφαλίζει όμως το εισιτήριο για τους «8» χάρη στο 4-2 του πρώτου αγώνα.

Τα… χρειάστηκε κόντρα στην Θέλτα η Μπιλμπάο, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στο «Σαν Μαμές» ωστόσο πήρε την πρόκριση έχοντας προίκα το 4-2 του πρώτου αγώνα στο Βίγκο.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ χάρη στους Ετσέιτα (50’ αυτ.) και Ορελάνα (61΄πεν.), ωστόσο χρειάζονταν ακόμα ένα τέρμα για να πάρουν αυτοί την πρόκριση.

Αυτή ήταν η 4η ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία θα κληθεί πλέον να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλαγα για να προκριθεί στα ημιτελικά




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.