Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Παλικαρίσιο «διπλό» για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Παλικαρίσιο «διπλό» για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2015 21:29
Με τον Περέιρα να πετυχαίνει δύο γκολ (50’, 58’) και τον Ιτάντζ να αποκρούει πέναλτι του Μανούσου (82’), ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή κόντρα στην Καλλονή και έφυγε με παλικαρίσιο διπλό (2-1) από τη Μυτιλήνη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 7ο λεπτό και έπαιζε με δέκα από το 37’ λόγω αποβολής του Κάτσε για εξύβριση του διαιτητή. Έξαλοι με την κόκκινη στον ΠΑΟΚ, πήγαν να φύγουν από το γήπεδο!

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε στη Μυτιλήνη ΠΑΟΚ, ο οποίος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά και με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, λόγω αποβολής του Κάτσε, κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-1) κόντρα στην Καλλονή και να φύγει με το τρίποντο που του επιτρέπει να διατηρήσει το -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον «δικέφαλο του Βορρά», καθώς η Καλλονή κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ του Καλτσά, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Κάτσε και κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει και είχε καλή στιγμή στο 9’ σε γύρισμα του Μακ, ενώ στο 24’ ο Βαλιός έδιωξε την προβολή του Αθανασιάδη ύστερα από σέντρα του Σαλπιγγίδη.

Σούπερ Λιγκ: Παλικαρίσιο «διπλό» για ΠΑΟΚ
Στο 37’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα του Αναστασιάδη, με τον Κάτσε να βλέπει την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ υπέρ του Κάτσε, το οποίο δεν καταλόγισε ο Μήτσιος. Η απόφαση έφερε τον εκνευρισμό στον Αλβανό παίκτη ο οποίος έβρισε τον Έλληνα διαιτητή με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η αποβολή του Κάτσε προκάλεσε την έκρηξη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με μέλη της ομάδας να φεύγουν από το γήπεδο και τον Αναστασιάδη να φωνάζει στους παίκτες να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια. Τελικώς, τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την παρέμβαση του Ιάκωβου Αγγελίδη και του βοηθού προπονητή τερματοφυλάκων, Απόστολου Τερζή, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Ο ΠΑΟΚ δεν έφυγε τελικά από το γήπεδο και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς μέσα σε οκτώ λεπτά χάρη σε δύο γκολ του Περέιρα (50’, 58’)! Οι φιλοξενούμενοι είχαν μάλιστα ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα, ωστόσο Σαλπιγγίδης (69’) και Περέιρα (75’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση.

Μάλιστα ο «δικέφαλος του Βορρά» παραλίγο πήγε να πληρώσει την αστοχία του, καθώς η Καλλονή κέρδισε πέναλτι στο 81’ σε ανατροπή του Χουάνμα από τον Κωνσταντινίδη. Ωστόσο ο Ιτάντζ απόκρουσε την εκτέλεση του Μανούσου, κρατώντας το 2-1 της ομάδας του μέχρι το φινάλε.

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέγιο, Κεϊτά (66' Στεφάνοβιτς), Καλτσάς, Πιπίνης (76' Μίνγκας), Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (66' Καμαρά), Μανούσος, Χουάνμα

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Μαντούρο (46' Τζανδάρης), Κάτσε, Περέιρα, Μακ (90+2' Σκόνδρας), Σαλπιγγίδης (90+5' Παπαγιανόπουλος), Αθανασιάδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.