Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπονί

Και επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπονί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2015 15:59
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γουίλφριντ Μπονί στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ιβοριανό να υπογράφει συμβόλαιο 4,5 ετών και να ανακοινώνεται από τη διοίκηση. Στα 36 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Την απόκτηση του Γουίλφριντ Μπονί ανακοίνωσε και επίσημα η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» είχαν έρθει εδώ και αρκετές μέρες σε συμφωνία με τη Σουόνσι και ο Ιβοριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών με τους πρωταθλητές.

Ο 26χρονος φορ μετράει 9 γκολ σε 20 παιχνίδια στη φετινή Πρέμιερ ενώ την περασμένη πέτυχε 17 γκολ σε 34 παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα αλλά και 5 γκολ σε 11 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό φέρεται ότι αγγίζει τα 36 εκατ. ευρώ, ενώ να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος θα μπορεί να συμπεριληφθεί στη λίστα της Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς η Σουόνσι δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν.

Και επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπονί
«Αισθάνομαι υπέροχα, είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι εδώ και πρόκειται για μια νέα δοκιμασία. Ως ποδοσφαιριστής πάντα θες να είσαι κομμάτι των μεγαλύτερων συλλόγων του κόσμου και αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Είμαι πραγματικά υπερήφανος», δήλωσε ο Μπόνι και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για μια σπουδαία απόφαση από μέρος μου. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν θυμάστε στο τέλος της περασμένης σεζόν είχα πει πως αν θα φύγω θα το έκανα για μια ομάδα που θα έπαιζε σε αυτή τη διοργάνωση, γιατί είναι σπουδαία και επειδή θέλω να αγωνιστώ εκεί και να την κερδίσω».

Παρά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Μπονί δεν θα ενισχύσει άμεσα την Σίτι, καθώς βρίσκεται στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα (17 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.