Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη πρωτιάς για Ολυμπιακό, με τεσσάρα στους «16» ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη πρωτιάς για Ολυμπιακό, με τεσσάρα στους «16» ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2015 21:27
Με γκολ των Φορτούνη (16’ πεν.) και Διαμαντάκου (82’), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Φωστήρα στον Ταύρο και εξασφάλισε την πρωτιά στον 1o όμιλο. Πρόκριση και για Πανιώνιο, 4-0 τη Παναχαϊκή.

Υπό το βλέμμα του Βίτορ Περέιρα, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-0 τον Φωστήρα στον Ταύρο και εξασφάλισαν ως πρώτοι την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν σαν αγγαρεία το παιχνίδι και έπαιξαν όσο χρειάζονταν για να φύγουν με τη νίκη από τον Ταύρο. Ο Αντώνης Νικοπολίδης, σε ρόλο υπηρεσιακού, άφησε εκτός ενδεκάδας αρκετούς βασικούς και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα στο 16’ με πέναλτι του Φορτούνη, το οποίο δεν θα έπρεπε να καταλογιστεί.

Βέβαια ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε δίκαια για γκολ του Ντοσεβί που δεν μέτρησε (η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή) στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Γκαζαριάν στο 47’ για να «κλειδώσουν» τη νίκη και τα κατάφεραν στο 83’ με γκολ του Διαμαντάκου, ο οποίος σκόραρε από κοντά, μετά από σέντρα του Γιαννούλη. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Ολυμπιακό να «σφραγίζει» την πρωτιά στον 1ο όμιλο.

Φωστήρας: Mπότος, Βλάχος, Σακελλαρίου, Μουστογιάννης, Σιώπης, Μουκίδης, Κρητικός, Τεγούσης, Ποτουρίδης (66' Μήτκας), Γρομητσάρης, Κακαράς.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Σαλίνο, Βούρος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Κασάμι (57' Ιμπραίμ), Φορτούνης (79' Βέργος), Ντοσεβί (68' Σάλιακας), Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.

Το δεύτερο εισιτήριο πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος διέλυσε με 4-0 την Παναχαϊκή στη Νέα Σμύρνη και τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου.

Οι «κυανέρυθροι» πήραν τη νίκη με γκολ των Γιάννου (19’, 67’) και Κολοβού (54’ πεν., 55’), με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 53’ λόγω αποβολής του Κάργα.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:


1. Ολυμπιακός 7
2. Πανιώνιος 5
--------------------------
3. Παναχαϊκή 3
4. Φωστήρας 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.