Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προτίμησε Λέστερ αντί για Τσέλσι ο Κράμαριτς

Προτίμησε Λέστερ αντί για Τσέλσι ο Κράμαριτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2015 21:15
Στη Λέστερ και όχι την Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέα Κράμαριτς, με το ποσό της μεταγραφής για τον Κροάτη επιθετικό να αγγίζει τα 11,5 εκατ. ευρώ (ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου).

Παρά το ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του Αντρέα Κράμαριτς, ο 23χρονος Κροάτης επιθετικός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λέστερ, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών με τις «αλεπούδες».

Ο διεθνής άσος μετράει 21 γκολ σε 18 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ριέκα τη φετινή σεζόν στο κροατικό πρωτάθλημα αλλά και 5 γκολ σε 3 συμμετοχές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, το ποσό της μεταγραφής έφτασε τα 11,5 εκατ. ευρώ και αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Λέστερ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ και θα παλέψει για τη σωτηρία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι έκανε επίσημη πρόταση για τον Κράμαριτς έχοντας πλάνο να τον παραχωρήσει για έξι μήνες δανεικό, καθώς δεν υπολογίζονταν για τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα και ατζέντη του παίκτη στο «goal.com», η μεταγραφή χάλασε διότι η Τσέλσι δεν μπορούσε να εγγυηθεί την παρουσία του Κροάτη φορ στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.