Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσαν Τζέραρντ οι LA Galaxy

Ανακοίνωσαν Τζέραρντ οι LA Galaxy

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2015 20:41
Παίκτης των LA Galaxy θα είναι από τον Ιούλιο ο Στίβεν Τζέραρντ, καθώς οι πρωταθλητές του MLS ανακοίνωσαν την απόκτηση του. Τι είπε γι' αυτόν ο Κόμπε Μπράιαντ.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Στίβεν Τζέραρντ θα συνεχίζει την καριέρα του στους LA Galaxy μετά το φινάλε της σεζόν. Οι πρωταθλητές του MLS ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άγγλου μέσου, ο οποίος θα παίξει ξανά μαζί με τον Ρόμπι Κιν, μετά την συνύπαρξη τους στο ρόστερ της Λίβερπουλ τη σεζόν 2008-09.

«Είναι η τέλεια στιγμή για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στις ΗΠΑ και τους LA Galaxy. Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη ομάδα στις ΗΠΑ και ανυπομονώ να διεκδικήσω μαζί της και άλλα πρωταθλήματα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζέραρντ.

Τον Τζέραρντ στο Λος Άντζελες καλωσόρισε και ο αστέρας των LA Lakers, Κόμπε Μπράιαντ:

«Καλώς ήρθε στο Λος Άντζελες. Ελπίζω να φέρεις ένα ακόμη πρωτάθλημα στους Γκάλαξι. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνεις. Ανυπομονώ να σε δω στο γήπεδο να κάνεις τα δικά σου. Είμαι θαυμαστής σου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, για την ευστροφία σου, την επιθετικότητά σου και τα ηγετικά σου προσόντα. Καλώς ήρθες στο Λος Άντζελες, να το απολαύσεις και να κλωτσήσεις πολλούς κ…ς στην πορεία. Εγώ θα είμαι εκεί για να σε υποστηρίζω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.