Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε βαθμό στο Τορίνο η Ίντερ (video)

Σέριε Α: Πήρε βαθμό στο Τορίνο η Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2015 01:16
Παρά τη διαφορά 18 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες, η Ίντερ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Γιουβέντους, με αποτέλεσμα η Ρόμα να πλησιάσει στο -1 από την κορυφή. Τέβες (5’) και Ικάρντι (64’) τα γκολ, ντεμπούτο ο Ποντόλσκι.

Δεν υπήρξε νικητής στο «Derby d'Italia», καθώς Γιουβέντους και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Τορίνο, αποτέλεσμα που επέτρεψε στη Ρόμα να πλησιάσει στο -1 από την κορυφή της Σέριε Α.

Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Τέβες, σε φάση που ξεκίνησε από μαγική ενέργεια του Βιδάλ.

Ο Χιλιανός άσος ανάγκασε σε δύο αποκρούσεις τον Χαντάνοβιτς σε σουτ που έκανε στο 28’ και στο 34’, ενώ στο 35’ ο Πογκμπά δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Σλοβένο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη, η Ίντερ ανέβασε ρυθμό και έφτασε στην ισοφάριση στο 64’ με γκολ του Ικάρντι, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Γκουαρίν. Η Γιουβέντους είχε ευκαιρία για να απαντήσει στο 69’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίρλο, ωστόσο ο Χαντάνοβιτς δήλωσε ξανά «παρών».

Στη συνέχεια,, οι «νερατζούρι» πίεσαν και θα μπορούσαν να φτάσουν στην ανατροπή στο 81’, με τον Ποντόλσκι (ντεμπούτο) να δίνει έτοιμο γκολ στον Ικάρντι, ωστόσο ο Αργεντινός δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Ο Ικάρντι έχασε ακόμα μια ευκαιρία στο 83’, ενώ δύο λεπτά μετά προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση αντί να βγάλει σε τετ-α-τετ τον Οσβάλντο, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Ιταλού επιθετικού. Στο 87’ η Ίντερ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κόβασιτς, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Έτσι, η Γιουβέντους έφτασε τους 40 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τη Ρόμα, ενώ η Ίντερ ανέβηκε στην 11η θέση με 22 βαθμούς, 8 λιγότερους από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα γκολ:




Το μαγικό του Βιντάλ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.