Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2015 20:17
Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί ο Μίτσελ, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό. Στο εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του κοιτάζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Μετά από περίπου δύο χρόνια, ο Μίτσελ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό.

Το κλίμα για τον Μίτσελ ήταν «βαρύ» μετά και την εμφάνιση της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά και τελικώς η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον 51χρονο τεχνικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίτσελ ανέλαβε το «τιμόνι» του Ολυμπιακού στις 4 Φεβρουαρίου του 2013 και στο διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ο νέος προπονητής θα είναι από την ξένη αγορά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε επαφές με τουλάχιστον τρεις υποψήφιους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.