Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2015 20:39
Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αποτελεί ο Γιώργος Δώνης, με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό. Σενάρια για Εθνική.

Η εντός έδρας ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ με την Αγία Νάπα (1-1) ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί μετά από 1,5 χρόνο στον πάγκο του συλλόγου έχοντας κατακτήσει το νταμπλ με την κυπριακή ομάδα την περασμένη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη δημιουργηθεί σενάρια που θέλουν τον 45χρονο τεχνικό υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας!

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και οι δηλώσεις του Δώνη:


«H εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη»

Η προσωπική δήλωση του Γιώργου Δώνη, όπου ευχαρίστησε τους πάντες για την μέχρι τώρα συνεργασία:

«Η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν απο τις καλύτερες που είχα στη καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό την διοίκηση της ομάδας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, τους αντιπροέδρους Βάσσο Ηλιάδη και Χάρη Φωτίου αλλά και τον υπεύθυνο των οικονομικών θεμάτων Γιάννη Δημητρίου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα θελω να ευχαριστήσω και τον Team manager Γιώργο Σαββίδη. Ένας άνθρωπος που ήταν συνεχώς δίπλα μου και θεωρώ ότι είναι η ψυχή της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αυτό τον υπέροχο 1,5 χρόνο που μου χάρισαν. Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω και την προηγούμενη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Ευχαριστώ ολο το προσωπικό του Αρχαγγέλου, τον γιατρ'ο της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τον μεταφραστή της ομάδας καθώς και το προσωπικό των γραφείων της εταιρείας. Και φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ μεγάλος.

Ως τελευταίο θα ήθελα να πω ότι από δω και περα ο ΑΠΟΕΛ θα έχει έναν μόνιμο υποστηρικτή και αυτός θα είναι ο Γιώργος Δώνης
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.