Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξανά εκτός ο Αφελάι

Ξανά εκτός ο Αφελάι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2015 16:45
Εκτός αποστολής και για το παιχνίδι με τον Φωστήρα για το Κύπελλο έμεινε ο Ιμπραϊμ Αφελάι. Δίνει «ανάσες» σε βασικούς ο Μίτσελ, στην 18αδα ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ.

Ο Ιμπραϊμ Αφελάι συνεχίζει να γυμνάζεται κανονικά, ωστόσο ο Μίτσελ επέλεξε να τον αφήσει εκτός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φωστήρα.

Ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να δώσει «ανάσες» σε βασικούς παίκτες, αφήνοντας εκτός τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μανιάτη και Τσόρι. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Φουστέρ, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα των Νέων (Βούρος, Τσιμίκας, Σάλιακας, Βέργος) αλλά και ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ που κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Μίτσελ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Γκαζαριάν, Τσιμίκας, Διαμαντάκος, Σάλιακας, Βέργος, Ιμπραΐμ, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Γιαννούλης, Σαλίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.