Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2015 22:46
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή (3-2) στην Τούμπα και να ξεφύγει ξανά με +4 από τον Ολυμπιακό. «Μαντάρα» τα έκανε ο διαιτητής Δελφάκης, φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ στο 89' οι φιλοξενούμενοι.

Στο πρώτο του παιχνίδι για το 2015, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Πανιώνιο ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 στην Τούμπα και να βρεθεί ξανά στο +4 από τον Ολυμπιακό.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό, με τον Πανιώνιο να παίρνει προβάδισμα με το… καλημέρα χάρη σε γκολ του Γιάννου στο 2’ και τον ΠΑΟΚ να απαντάει στο 8’ με κεφαλιά του Βίτορ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρατς.

Ένα μόλις λεπτό μετά το γκολ της ισοφάρισης, ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι με τον Κολοβό σε μια λανθασμένη απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Έλληνας μέσος ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε το 2-1 για την ομάδα του Ουζουνίδη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε ξανά απάντηση, με τον Μαντούρο να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 30’, έπειτα από φάουλ του Ρατς.

Με εξαίρεση τα γκολ, η ομάδα του Αναστασιάδη δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος σε αντίθεση με τον Πανιώνιο, ο οποίος εκτός από τα δύο γκολ είχε ευκαιρίες με τους Μπουμάλ (22’) και Γιάννου (43’) οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ιτάνζ.

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ κράτησε το 2-2 στο 59’ νικώντας σε τετ-α-τετ τον Γιάννου και στο 70’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για φάουλ του Οικονόμου στον Παπαδόπουλο, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Ο Αθανασιάδης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, δίνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του. Στα υπόλοιπα λεπτά ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα και έψαξε το 3-3 ωστόσο οι προσπάθειες των «κυανέρυθρων» για γκολ σταμάτησαν στον Ιτάνζ που είπε «όχι» στους Μπουμάλ και Κολοβό στο 81’.

Στο 88' ο Ιμπαγάσα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κίτσιου και ένα λεπτό μετά ακυρώθηκε γκολ του Οικονόμου ως οφσάιντ. Ωστόσο στο ριπλέι ο παίκτης του Πανιωνίου φαίνεται να καλύπτεται από την άμυνα των γηπεδούχων.

Το γκολ δεν μέτρησε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη που τον φέρνει στο +4 από τον 2ο Ολυμπιακό, o οποίος όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.