Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Είχα ζητήσει από τον Πέρεθ να φέρει τον Τζέραρντ στη Ρεάλ»

Ζιντάν: «Είχα ζητήσει από τον Πέρεθ να φέρει τον Τζέραρντ στη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2015 20:38
Το εγκώμιο του Στίβεν Τζέραρντ έπλεξε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Λίβερπουλ και αποκάλυψε πως το 2004 είχε ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να φέρει τον Άγγλο άσο στη Ρεάλ γιατί ήθελε να παίξει μαζί του στη μεσαία γραμμή της «βασίλισσας».

Ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου όταν βρίσκονταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του χαρακτήρισε τον Στίβεν Τζέραρντ ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ της Ρεάλ αποκάλυψε πως το 2004 είχε ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να φέρει τον Τζέραρντ στη Μαδρίτη, ενώ πρόσθεσε πως ο Άγγλος άσος είπε δύο φορές «όχι» σε πρόταση της «βασίλισσας» στο παρελθόν:

«Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι ο Τζέραρντ στο αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Νομίζω ήταν καλοκαίρι του 2004 όταν είχα αποκαλύψει στον Φλορεντίνο Πέρεθ την επιθυμία μου να παίξω μαζί του στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ» δήλωσε ο Ζιντάν και αποκάλυψε πως η «βασίλισσα» προσπάθησε δύο φορές να φέρει τον παίκτη στη Μαδρίτη:

«Ξέρω ότι ο σύλλογος προσπάθησε δύο φορές να τον φέρει στη Μαδρίτη αλλά δεν μπορούσε να φύγει από τη Λίβερπουλ. Δεν απορρίπτουν πολλοί παίκτες πρόταση από την Ρεάλ και αυτό νομίζω ότι λέει πολλά για την πίστη του στην Λίβερπουλ»

«Είναι απίστευτο το ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ του πρωτάθλημα όμως φεύγει ως επιτυχημένος από τη Λίβερπουλ. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχημένο πέρασμα στο MLS
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.