Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί από τη Λίβερπουλ ο Τζέραρντ!

Αποχωρεί από τη Λίβερπουλ ο Τζέραρντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2015 01:13
Την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν πήρε ο Στίβεν Τζέραρντ όπως αποκαλύπτουν έγκυρα αγγλικά Μέσα.

Μετά από 16 χρόνια, ο Στίβεν Τζέραρντ ετοιμάζεται να πει «αντίο» στη Λίβερπουλ, καθώς όπως αποκαλύπτουν έγκυρα αγγλικά Μέσα (Sky Sports, BBC), ο Άγγλος μέσος πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει στο φινάλε της σεζόν.

«Ημέρα λύπης για την Λίβερπουλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι έλαβε τα πάντα υπόψη και πήρε την σωστή απόφαση» έγραψε στο twitter ο πρώην συμπαίκτης του, Τζέιμι Κάραγχερ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την είδηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σημαία των «κόκκινων» έχει δεχθεί κρούση από τους LA Galaxy για να συνεχίσει στο MLS.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέραρντ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από την ηλικία των 8 ετών και έχει σημειώσει συνολικά 180 γκολ σε 695 συμμετοχές.

Ο 34χρονος μέσος έχει πανηγυρίσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ (2005), ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2001), δύο Κύπελλα (2001, 2006), τρία Λιγκ Καπ (2001, 2003, 2012), ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (20010, ένα Κομιούνιτι Σιλντ (2006), όχι όμως και το πρωτάθλημα, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.