Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άγιοι» για… Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Άγιοι» για… Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2015 20:09
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2015 για τη Σαουθάμπτον, καθώς οι «Άγιοι» με γκολ των Μανέ και Τάντιτς –μετά από λάθη του Σέζνι- κέρδισαν με 2-0 την Άρσεναλ και ξέφυγαν με +3 από τους «κανονιέρηδες» στην 4η θέση.

Λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Τσέλσι, η Σαουθάμπτον κέρδισε με 2-0 την Άρσεναλ στο «Σεντ Μέρις» και βρέθηκε μόνη στην 4η θέση με +3 από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Μετά από λάθος έξοδο του Σέζνι στο 34’, ο Μανέ έδωσε με υπέροχο τρόπο το προβάδισμα στην Σαουθάμπτον, ενώ στο 56’ ο Πολωνός γκολκίπερ της Άρσεναλ έδιωξε λανθασμένα πάνω στον Τάντιτς, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ για το 2-0 των γηπεδούχων.

Μάλιστα η ομάδα του Κούμαν θα μπορούσε να πετύχει τρίτο γκολ, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Πελέ, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Έτσι η Σαουθάμπτον έφτασε τους 36 βαθμούς και άφησε την Άρσεναλ στην 5η θέση με 33, ενώ στην 6η με 32 βρίσκεται η Γουέστ Χαμ που έμεινε στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ.

Με το ίδιο σκορ έληξε και το παιχνίδι της ΚΠΡ με τη Σουόνσι χάρη σε γκολ του Μπόνι στο 90+2’, ενώ η Χαλ κέρδισε με 2-0 την Έβερτον, υποχρεώνοντας την σε 4η σερί ήττα!

Σπουδαίο παιχνίδι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» όπου Νιουκαστλ και Μπέρνλι ήρθαν ισόπαλες 3-3, ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Άστον Βίλα με την Κρίσταλ Πάλας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.