Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Εφιάλτης για Τσέλσι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Εφιάλτης για Τσέλσι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2015 21:59
Εφιαλτικά ξεκίνησε το 2015 για την Τσέλσι, καθώς η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ηττήθηκε με το βαρύ 5-3 από την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και επέτρεψε στην Μάντσεστερ Σίτι να την πιάσει στην κορυφή!

Τη μεγαλύτερη νίκη της τη φετινή σεζόν πανηγύρισε η Τότεναμ, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν (2 γκολ, μια ασίστ και κερδισμένο πέναλτι), κέρδισε με 5-3 την Τσέλσι στο «Γουαίτ Χαρτ Λέιν» και έκανε μεγάλο δώρο στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ισοβαθμεί πλέον με τους «μπλε» στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ποιος να περίμενε τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι στο 18ο λεπτό, όταν ο Ντιέγκο Κόστα με κοντινό σουτ έδινε το προβάδισμα στην Τσέλσι! Μάλιστα η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα μπορούσε να κερδίσει πέναλτι λίγα λεπτά μετά για χέρι του Βερτόγχεν στην περιοχή.

Η Τότεναμ γλίτωσε με την απόφαση του διαιτητή και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη την… παιδική άμυνα που παρουσίασαν οι φιλοξενούμενοι.

Πρέμιερ Λιγκ: Εφιάλτης για Τσέλσι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (video)
Στο 30’ ο Χάρι Κέιν με μακρινό σουτ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στο 44’ ο Ρόουζ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «πετεινούς». Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Τότεναμ πέτυχε και 3ο γκολ, με τον Κέιν να κερδίζει πέναλτι και τον Τσαντλί να το μετουσιώνει σε γκολ για το 3-1 των γηπεδούχων!

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους επέτρεπε να επιστρέψουν στο ματς όμως αντί αυτού δέχτηκαν και 4ο, με τον Κέιν να «πληγώνει» ξανά τους «μπλε», «γράφοντας» το 4-1 στο 52’.

Μετά από λάθος του Φάτσιο, ο Αζάρ κατάφερε να μειώσει σε 4-2 στο 62’, ενώ στο 75’ μετά από τακουνάκι-πάσα του Βέλγου, ο Αθπιλικουέτα έπιασε το σουτ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γιορίς που έσωσε την ομάδα του από το 4-3.

Η Τσέλσι προσπαθούσε να μειώσει αλλά τα περίμενε όλα από τον Αζάρ και στο 78’ πλήρωσε ακόμα μια αμυντική αδράνεια, με τον Τσαντλί να πετυχαίνει το 5ο γκολ για την Τότεναμ μετά από ασίστ του Κέιν.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87’ ο Τέρι, με τους «μπλε» να διαμαρτύρονταν στο διαιτητή για κόκκινη σε φάουλ του Φάτσιο στον Αζάρ όσο το σκορ ήταν στο 4-2, ωστόσο στο 74’ θα μπορούσαν να χάσουν με αποβολή τον Κέιχιλ, ο οποίος κλότσησε τον Κέιν όσο αυτός ήταν πεσμένος στο χορτάρι.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Τσέλσι, η οποία με δύο συνεχόμενες απώλειες επέτρεψε στην Μάντσεστερ Σίτι να την πιάσει στην κορυφή, την ώρα που η Τότεναμ με την μεγάλη της νίκη πέρασε στην 5η θέση με 34 βαθμούς αφήνοντας πίσω της την συμπολίτισσα Άρσεναλ με 33.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.