Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Βαθμό με Φαλκάο η Μαν. Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Βαθμό με Φαλκάο η Μαν. Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2015 17:12
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρέθηκε σε μεγάλη μέρα κόντρα στη Στόουκ, ωστόσο με γκολ του Φαλκάο κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Μπριτάνια». Δοκάρι και διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος.

Δεν είχε νικητή το πρώτο παιχνίδι του 2015 στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μπριτάνια», με την ομάδα του Φαν Χαάλ να προβληματίζει για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι (3ο συνεχόμενο χωρίς νίκη).

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Σόουκρος ενώ στο 18’ ο Ντιουφ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «γράψει» το 2-0, αστοχώντας από κοντά μετά από λάθος του Έβανς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να απαντήσει στο 26’ με γκολ του Φαλκάο, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ έπειτα από κόρνερ, με τον Κολομβιανό να σκοράρει για 3η φορά τη φετινή σεζόν.

Στο 65’ η Στόουκ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Σμόλινγκ στην περιοχή έπειτα από κεφαλιά του Κράουτς, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Άγγλος φορ σημάδεψε το δοκάρι του Ντε Χέα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ξαναδώσει το προβάδισμα στους «πότερς».

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φεύγει με το βαθμό από το «Μπριτάνια» αλλά να μένει χωρίς νίκη για 3ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.