Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έχασε νέο έδαφος η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Έχασε νέο έδαφος η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2014 18:18
Ακόμα μια εκτός έδρας απώλεια για την Τσέλσι στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς οι «μπλε» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον και έδωσαν την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να μειώσει στο -1 τη διαφορά της από την κορυφή εφόσον κερδίσει την Μπέρνλι. Φωνάζει για πέναλτι η ομάδα του Μουρίνιο.

Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Σαουθάμπτον η Τσέλσι, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Σεντ Μέρις», με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Σίτι να έχει την ευκαιρία να μειώσει στο -1 τη διαφορά της από την κορυφή.

Η Σαουθάμπτον κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 17’, με τον Μανέ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας των «μπλε» και να νικάει από κοντά τον Κουρτουά, «γράφοντας» το 1-0 κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε την απόλυτη υπεροχή, όμως δυσκολευόταν να βρει τη λύση κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Ωστόσο στο 45’ μετά από προσωπική ενέργεια του Αζάρ, οι «μπλε» κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Βέλγο άσο να περνάει δύο παίκτες και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο ίδιος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 60’ για να ολοκληρώσει την ανατροπή για την Τσέλσι, η οποία λίγα λεπτά αργότερα διαμαρτυρήθηκε δίκαια στον διαιτητή για πέναλτι σε ανατροπή του Φάμπρεγκας στην περιοχή, με τον Τέιλορ όμως να δείχνει κίτρινη στον Ισπανό για θέατρο.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας συντριπτικό ποσοστό κατοχής, συνέχιζαν να πιέζουν για το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ, ωστόσο η Σαουθάμπτον άντεξε την ασφυχτική πίεση και κράτησε το 1-1 ως το φινάλε.

Τα γκολ:




Η ανατροπή του Φάμπρεγκας:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.