Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2014 22:25
Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν έκανε ο Παναθηναϊκός ο οποίος διέλυσε με 4-0 τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο και παραμένει στο κόλπο για τον τίτλο. Καρέλης (1’), Πέτριτς (51’), Ζέκα (80’) και Μπεργκ (90+2’) τα γκολ, με τον πρώτο να σκοράρει στο 15ο δευτερόλεπτο του αγώνα!

Εντυπωσιακός ήταν απέναντι στον Πανθρακικό ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πήρε τη νίκη με το εμφατικό 4-0 στη Λεωφόρο και διατήρησε στο -5 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «πράσινους», καθώς Πέτριτς, Μπεργκ και Καρέλης άλλαξαν τη μπάλα, με τον τελευταίο να σκοράρει μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης!

Η ομάδα του Αναστασίου είχε τον απόλυτο έλεγχο και έχασε ευκαιρίες για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα, με τον Αθανασιάδη να διώχνει στο 27’ το σουτ του Πέτριτς, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μέντες δεν μπόρεσε από κοντά με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν και είχαν ακόμα δύο ευκαιρίες με τον Μπεργκ (36’, 39’) για δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε τελικά στο 51’ ο Πέτριτς, μετά από κόρνερ του Νάνο. Στο 60’ ο Μπεργκ νικήθηκε ξανά από τον Αθανασιάδη, με τον Σουηδό να χάνει ακόμα μια ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, ενώ στο 72’ ήταν η σειρά του Καρέλη να απειλήσει με σουτ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα στο 74’ ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο 2-1, με τον Μπούρμπο να σώζει στη γραμμή το σουτ του Μπαϊκάρά.

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε το γκολ και στο 79’ «καθάρισε» τη νίκη, με τον Πέτριτς να βγάζει στον Ζέκα και αυτός με κεφαλιά «έγραψε» το 3-0, με τον Μπεργκ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.