Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νίκησε την Παρί η Γκινγκάμπ (video)

Σαμπιονά: Νίκησε την Παρί η Γκινγκάμπ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2014 19:55
Μετά τον θρίαμβο στην Τούμπα, η Γκινγκάμπ υποχρέωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Ρουντουρού» και έδωσε την ευκαιρία στη Μαρσέιγ να ξεφύγει με +4 στην κορυφή.

Αφού απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από την Ευρώπη, η Γκινγκάμπ έκανε ζημιά και στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι κυπελλούχοι Γαλλίας πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Ρουντουρού» και απομακρύνθηκαν από τις επικίνδυνες θέσεις.

Η Παρί Σεν Ζερμέν απείλησε για πρώτη φορά στο 2ο με τον Καβάνι να σημαδεύει με λόμπα το οριζόντιο δοκάρι της Γκινγκάμπ, με τους γηπεδούχους όμως να ανοίγουν το σκορ στο 11’ με κεφαλιά του Πιε.

Οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν την κατοχή, ωστόσο η Γκινγκάμπ ήταν αυτή που είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Μποβί να απειλεί με σουτ στο 21’, ενώ στο 41’ ο Σανκαρέ βρέθηκε αφύλαχτος στη μικρή περιοχή όμως δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά, χάνοντας μοναδική στιγμή για το 2-0.

Στην επανάληψη, ο Μποβί απείλησε ξανά αναγκάζοντας τον Σιρίγκου σε εντυπωσιακή απόκρουση στο 47’, ενώ στο 74’ ο γκολκίπερ της Παρί νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σανκαρέ!

Η Παρί ανέβασε στην πίεση της και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 77’ με σουτ του Λούκας, ενώ στο 81’ ο Καβάνι δεν μπόρεσε να ευστοχήσει με σουτ μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε στο 86’, καθώς ο Ζλάταν δεν μπόρεσε από το ύψος της μικρής περιοχής να νικήσει τον Λεσλ, ο οποίος πραγματοποίησε μία από τις αποκρούσεις της χρονιάς στο Σαμπιονά, χαρίζοντας τη νίκη στη Γκινγκάμπ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Λιλ κέρδισε με 3-0 την Τουλούζ και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 7 αγωνιστικές, ανεβαίνοντας στην 12η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.