Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τέταρτη σερί νίκη για Γιουνάιτεντ, με ανατροπή η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Τέταρτη σερί νίκη για Γιουνάιτεντ, με ανατροπή η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2014 23:51
Την 4η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Στόουκ στο «Όλντ Τράφορντ» και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά της από την 3η θέση, την ώρα που η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-1 της Λέστερ χάρη σε ανατροπή.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρότι έπαιζε χωρίς τους τραυματίες Ρούνεϊ και Ντι Μαρία, κέρδισε με 2-1 τη Στόουκ στο «Όλντ Τράφορντ» και βρίσκεται πλέον ένα βαθμό μακριά από τη 3η Σαουθάμπτον, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τους Φελαινί (21’) και Μάτα (59’) με την Στόουκ να ισοφαρίζει προσωρινά στο 39’ με τον Ενζονζί ενώ στις καθυστερήσεις έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση, με τον Γιανγκ να απομακρύνει τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει ολόκληρη τη γραμμή μετά από προσπάθεια του Ντιουφ. Μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε προηγηθεί μεγάλη απόκρουση του Ντε Χέα σε κεφαλιά του Σενεγαλέζου!

Με ανατροπή η Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ, επιτέλους νίκη για Άστον Βίλα


Πρέμιερ Λιγκ: Τέταρτη σερί νίκη για Γιουνάιτεντ, με ανατροπή η Λίβερπουλ (video)
Νίκη και για τη Λίβερπουλ, η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Λέστερ, πήρε τη νίκη με 3-1 και πανηγύρισε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22’ μετά από γκολ του Ουγιόα (η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και την πλάτη του Μινιολέ και κατέληξε στα δίχτυα), ωστόσο στο 26' ο Λαλάνα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο 54’ ο Τζέραρντ ολοκλήρωσε την ανατροπή με σουτ εντός περιοχής.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Χέντερσον, με την ομάδα του Ρότζερς να πιάνει Άρσεναλ, Τότεναμ και Νιούκαστλ στην 7η θέση με 20 βαθμούς, με τις δύο πρώτες όμως να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Νίκη με ανατροπή και για τη Γουέστ Χαμ, η οποία με γκολ των Νόλαν και Τόμκινς επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Μπρομ (δεν έπαιξε ο Σαμαράς), ενώ η Άστον Βίλα έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 9 αγώνων (0-3-6), νικώντας με 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας χάρη σε τέρμα του Μπεντέκε.

Στην 6η θέση με 22 βαθμούς ανέβηκε η Σουόνσι, η οποία κέρδισε με 2-0 την ΚΠΡ στο Λίμπερτι, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Μπέρνλι με τη Νιούκαστλ στο «Τερφ Μουρ».

Τα γκολ στο Μαν. Γιουνάιτεντ-Στόουκ:




Η διπλή ευκαιρία της Στόουκ στο φινάλε:






Τα γκολ στο Λέστερ-Λίβερπουλ:




Τα γκολ στο Γουέστ Μπρομ- Γουέστ Χαμ:




Τα γκολ στο Μπέρνλι - Νιούκαστλ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.