Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, να γίνει Μπάγερν»

Κλοπ: «Όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, να γίνει Μπάγερν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2014 14:30
Την πρόθεση του να παραμείνει στον πάγκο της Ντόρτμουντ εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος σε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες του κόσμου απάντησε πως «αν κάποιος θέλει να έχει μόνο επιτυχίες, να γίνει οπαδός της Μπαγερν»!

Η τραγική πορεία της Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα, με τους Βεσφταλούς να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί και ότι θα παλέψει ώστε να αντιστραφεί το κλίμα.

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε πως είναι καλύτερος τεχνικός απ' ό,τι δυο χρόνια πριν που η ομάδα του έφτανε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, δήλωσε πως όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, να γίνει… Μπάγερν:

«Δεν περίμενα ότι θα βρισκόμασταν σε τόσο δύσκολη θέση. Αιτία είναι οι πολλοί τραυματισμοί και τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε. Δεν θα τα παρατήσω. Είμαι μαχητής. Όσο η Ντόρτμουντ με θέλει εδώ, εγώ θα συνεχίζω. Πιστεύω πως είμαι καλύτερος προπονητής από ό,τι το 2012, έστω κι αν αυτό δεν φαίνεται στη βαθμολογία», δήλωσε ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Κατανοώ τις αποδοκιμασίες. Είναι φυσιολογικές. Όποιος όμως αποδοκιμάζει, πρέπει να αναρωτηθεί αν έτσι βοηθά την ομάδα ή όχι. Η γκρίνια δεν βοηθά κανέναν. Αν κάποιος θέλει να έχει μόνο επιτυχίες, τότε να γίνει οπαδός της Μπάγερν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.