Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «16» με πεντάρα η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «16» με πεντάρα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2014 23:06
Με τον Χάμες να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Χεσέ να σκοράρει στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, η Ρεάλ κέρδισε με 5-0 τη Κορνεγιά και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του θεσμού εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο.

Κανένα πρόβλημα –όπως αναμενόταν- δεν συνάντησε κόντρα στην αδύναμη Κορνεγιά η Ρεάλ, η οποία πήρε τη νίκη με 5-0 στη Μαδρίτη και με συνολικό σκορ 9-1 «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ατλέτικο- Λ' Οσπιταλέτ.

Δύο γκολ πέτυχε ο Χάμες (16’, 34’), ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Ίσκο (31’), Μπόρχα Λόπεθ (60’ αυτ.) και ο Χεσέ (77’), ο οποίος στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά τις 18 Μαρτίου, κατάφερε να σκοράρει.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν καθώς ο Μπονικέτ έχασε πέναλτι στο 15ο λεπτό!

Να σημειωθεί πως ο Κάρλο Αντσελότι προτίμησε να ξεκουράσει τους Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Ρονάλντο, Κρόος, Μπέιλ και Μπενζεμά που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Με γκολ του Βιγκέρα στο 90+1’, η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Αλκογιάνο και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ η Εσπανιόλ κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Αλαβές χάρη σε δύο γκολ του Στουάνι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.