Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη πριν τον Ολυμπιακό για Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη πριν τον Ολυμπιακό για Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2014 19:31
Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η Ατλέτικο κέρδισε με 3-1 την Μάλαγα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μείωσε προσωρινά στο -1 από την κορυφή. Τιάγκο (12’), Γκριεζμάν (42’) και Γκοντίν (83’) τα γκολ, μείωσε στο 64’ ο Σάντα Κρουζ.

Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο, η οποία μετά την ήττα-σοκ από τη Σοσιεδάδ (2-1), κέρδισε με 3-1 την Μάλαγα στη Μαδρίτη και μείωσε προσωρινά στο -1 από την κορυφή.

Οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον… αγαπημένο τους τρόπο, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόκε, ο Τιάγκο με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του Σιμεόνε, η οποία διπλασίασε το προβάδισμα της στο 42’ με κοντινό πλασέ του Γκριεζμάν.

Όλα ξεκίνησαν από εξαιρετική πάσα του Μάντζουκιτς στον Τουράν, ο οποίος στη συνέχεια έκανε την κατάλληλη στιγμή το γύρισμα στον Γάλλο άσο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Σάντα Κρουζ έδωσε ελπίδες στη Μάλαγα, μειώνοντας στο 64’ με ωραία προβολή έπειτα από σέντρα του Καστιγιέχο, όμως στο 83’, η Ατλέτικο εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Γοντίν διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός του Μάντζουκιτς ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 57’ και μένει να δούμε αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την Ατλέτικο κόντρα στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως τραυματίας και αμφίβολος είναι και ο Μιράντα που έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό ματς

Ατλέτικο: Μογιά, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γοδίν, Ανσάλντι, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Τουράν (87' Ρ. Γκαρσία), Μάτζουκιτς (57' Χιμένεθ), Γκριεζμάν (82' Νίγκουες).

Μάλαγα: Καμενί, Αντούνες, Γουέλιγκτον, Σάντσες, Τόρες (62' Όρτα), Χουάνμι (6' Αλμπέρτο), Ντάρντερ (75' Ρέθιο), Καμάτσο, Σάμουελ, Καστιγιέχο, Κρουζ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.