Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2014 16:51
Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε με 5-1 τον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη» και μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ. Τσόρι (36’ πεν.), Παπαγεωργίου (39’ αυτ.), Αυλωνίτης (67’), Διαμαντάκος (84’) και Μήτρογλου (90’) τα γκολ, μείωσε στο 79’ με πέναλτι ο Κάσες για τους φιλοξενούμενους.

Μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη από τον Αστέρα και την ήττα στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα θετικά αποτέλεσμα, καθώς με πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε με το εμφατικό 5-1 τον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη» και μείωσε για την ώρα στο -2 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι ορεξάτα, καθώς από τα πρώτα λεπτά είχαν καλούς συνδυασμούς και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με μεγαλύτερη το χαμένο τετ-α-τετ του Τσόρι στο 14’ αλλά και το σουτ του Αργεντινού στο 29’ που έβγαλε λίγο πιο μπροστά από τη γραμμή ο Ποτουρίδης.

Στο 35’ ωστόσο ο Τσόρι κέρδισε πέναλτι από τον Τζάνη και ο ίδιος δεν αστόχησε για το 1-0 των γηπεδούχων. Τρία λεπτά μετά ο Παπαγεωργίου σε προσπάθεια να διώξει το σουτ του Μπουχαλάκη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 του Ολυμπιακού, ενώ στο 45’ ο Διαμαντάκο σημάδεψε το δοκάρι του Πανθρακικού με κεφαλιά.

Στο 64’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νέο δοκάρι με σουτ του Ντοσεβί και τρία λεπτά μετά ο Αυλωνίτης με κεφαλιά, «έγραψε» το 3-0. Στο 77’ ο Πανθρακικός κατάφερε να μειώσει με πέναλτι του Κάσες, έπειτα από χέρι του Μήτρογλου, ενώ στο 81’ ο Ρομπέρτο απόκρουσε θεαματικά το σουτ του Τζανή!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης έχοντας νέο σουτ με τον Μπαϊκαρά, όμως στο 84’ ο Διαμαντάκος με κεφαλιά «σφράγισε» τη νίκη του Ολυμπιακού. Το… κερασάκι έβαλε ο Μήτρογλου στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 με σουτ στην κίνηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.