Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αστέρας για χειροκρότημα (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Αστέρας για χειροκρότημα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2014 22:58
Ο Αστέρας κοίταξε στα μάτια την Τότεναμ, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο πλήρωσε το εξάλεπτο μπλακ-άουτ στο πρώτο μέρος όπου δέχτηκε δύο γκολ (36’ Τάουνσεντ πεν, 42’ Κέιν), με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 στην Τρίπολη και να μείνει στο -4 από τις πρώτες δύο θέσεις. Μείωσαν με πέναλτι του Μπαράλες στο 90’ οι Αρκάδες.

Η τρομερή εμφάνιση του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αρκετή ώστε οι Αρκάδες να πάρουν καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ, η οποία έφυγε με τη νίκη (2-1) από την Τρίπολη, αποτέλεσμα που κάνει πολύ δύσκολο το έργο της ελληνικής ομάδας για την πρόκριση.

Ο Αστέρας έδωσε από το ξεκίνημα την κατοχή στην Τότεναμ με στόχο να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Οι «πετεινοί» δεν μπορούσαν να ανησυχήσουν τους γηπεδούχους μέχρι το 36’ όταν και άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Τάουνσεντ. Το γκολ επηρέασε τους Αρκάδες και στο 42’ ο Κέιν «έγραψε» το 2-0 για την αγγλική ομάδα.

Τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά στην επανάληψη, καθώς ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψει στο ματς. Μόλις στο 46’ ο Τσοκάνης δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Βόρμ, ενώ στο 53’ και στο 54’ ο Πάρα είχε δύο καλές στιγμές για το 2-1.

Στο 65’ ο Μάσα σημάδεψε το δοκάρι της Τότεναμ με σουτ, ενώ στο 84’ ο Βορμ έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Ζησόπουλου. Ο Ολλανδός γκολκίπερ είπε «όχι» και σε προσπάθεια του Μπαντιμπανγκά στο 86’ ώσπου στο 90’ ο Μπαράλες κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Φάτσιο, με τον ίδιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Μάλιστα στο 90+2’ ο Μπαντιμπανγκά έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω και το 2-1 υπέρ της Τότεναμ να μένει μέχρι το φινάλε.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:

1. Τότεναμ 8
2. Μπεσίκτας 8
3. Αστέρας Τρίπολης 4
4. Παρτίζαν 1

H 5η αγωνιστική:

Αστέρας Τρίπολης - Μπεσίκτας

Τότεναμ – Παρτίζαν


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.