Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη για Μπαρτσελόνα με ρεκόρ Μέσι, το πάλεψε στο Παρίσι ο ΑΠΟΕΛ

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη για Μπαρτσελόνα με ρεκόρ Μέσι, το πάλεψε στο Παρίσι ο ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2014 00:31
Με τον Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ και να ισοφαρίζει το ρεκόρ του Ραούλ με τα περισσότερα τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε δύσκολα με 1-0 τον ΑΠΟΕΛ στο Παρίσι χάρη σε γκολ του Καβάνι στο 1ο λεπτό!

Την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε με 2-0 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και έφτασε τους 9 βαθμούς στον όμιλο.

Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 36’ με κεφαλιά του Μέσι, αφού προηγήθηκε απόκρουση του Σίλεσεν σε εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού και γύρισμα του Μπάρτρα μετά από λάθος έξοδο του Ολλανδού πορτιέρο!

Οι Καταλανοί είχαν δοκάρι με τον Νεϊμάρ (49’) και διπλή ευκαιρία με τους Σουάρες και Μέσι στο 61΄ ενώ στο 71’ ο Φέλτμαν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τον Άγιαξ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 76’ με προβολή ο Μέσι ο οποίος έφτασε τα 71 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ισοφάρισε τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του θεσμού.

Το πάλεψε στο Παρίσι ο ΑΠΟΕΛ


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη για Μπαρτσελόνα με ρεκόρ Μέσι, το πάλεψε στο Παρίσι ο ΑΠΟΕΛ
Την πρόκριση εξασφάλισε και η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία κέρδισε με 1-0 τον ΑΠΟΕΛ στο Παρίσι και έφτασε τους 10 βαθμούς στον όμιλο.

Οι «πρωτευουσιάνοι» προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με γκολ του Καβάνι, ωστόσο η κυπριακή ομάδα δεν πτοήθηκε και στο 12’ είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Βινίσιους για την ισοφάριση.

Η Παρί απάντησε πέντε λεπτά μετά στις ευκαιρίες, με τον Καβάνι να σημαδεύει το δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ στο 37’ ο Ουρουγουανός δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Πάρντο.

Ο ΑΠΟΕΛ άντεξε στην πίεση και στην επανάληψη προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ, με το 1-0 να μένει όμως μέχρι το φινάλε και την ομάδα του Δώνη να μένει με έναν βαθμό, ένα λιγότερο από τον Άγιαξ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 10
2. Μπαρτσελόνα 9
3. Άγιαξ 2
4. ΑΠΟΕΛ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.