Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Το πάλεψε αλλά αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Το πάλεψε αλλά αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2014 22:38
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Αιντχόβεν με γκολ των Ατζαγκούν (11’) και Πέτριτς (43’), ωστόσο οι Ολλανδοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (3-2) στη Λεωφόρο και να αφήσουν εκτός Ευρώπης τους «πράσινους».

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αιντχόβεν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το πάλεψε κόντρα στην ολλανδική ομάδα, ωστόσο στο φινάλε ηττήθηκε με 3-2 στη Λεωφόρο, αποτέλεσμα που «γκρέμισε» και μαθηματικά τις ελπίδες του για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Αναστασίου προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Ατζαγκούν, ωστόσο ο Ντεπάι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 27’ για την Αιντχόβεν. Η ισοφάριση δεν επηρέασε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με γκολάρα του Πέτριτς στο 43’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη η Αιντχόβεν πίεσε για να ισοφαρίσει και στο 65΄τα κατάφερε με πλασέ του Ντε Γιονγκ, ο οποίος όμως βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ την ώρα που ο Βίλεμς έβγαλε την σέντρα. Οι «πράσινοι» είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Ατζαγκούν και Καρέλη για να πάρουν για 3η φορά το προβάδισμα ωστόσο στο 78’ ο Βαϊνάλντουμ νίκησε τον Στιλ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την ομάδα του Κοκού.

Xειροκροτήθηκε στο τέλος απ' τον κόσμο η ομάδα της για την προσπάθεια που έγινε, ενώ στις εξέδρες βρέθηκε ο Νίνης που υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η βαθμολογία:

1. Ντιναμό Μόσχας 12
2. Αϊντχόφεν 7
3. Εστορίλ 3
4. Παναθηναϊκός 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.