Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασιάδης: «Μάλλον τελειώνει ο ένας στόχος...»

Αναστασιάδης: «Μάλλον τελειώνει ο ένας στόχος...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2014 23:09
Ο Άγγελος Αναστασιάδης παραδέχτηκε πως κατά πάσα πιθανότητα ο στόχος του Κυπέλλου τελειώνει για τον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα που φέρνει τον «δικέφαλο του Βορρά» σε πολύ δύσκολη θέση για την πρόκριση στους «16».

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (1-1) και έμεινε με ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Μάλιστα ο Άγγελος Αναστασιάδης φάνηκε να θεωρεί σχεδόν σίγουρο τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να προσθέτει πως η ομάδα του πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου:


«Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από τα παιδιά. Κάναμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, απλά δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι με την Καλαμαριά ότι μάλλον η Παναγιά δεν θέλει να μας το δώσει. Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και ευκαιρίες. Δεχτήκαμε στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου γκολ, στη συνέχεια κάναμε ευκαιρίες αλλά μάλλον δεν... ήθελε.

Μετά την πρώτη ήττα που κάναμε με την Καλαμαριά εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων. Από ότι φαίνεται ο ένας στόχος τελειώνει. Από τα αποτελέσματα των άλλων θα φανεί εάν θα μας δώσει και αυτό τον στόχο, αλλά από ότι φαίνεται δεν θέλει να μας το δώσει
». Για την ιεράρχηση στους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορείς να βάλεις στην άκρη το στόχο του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχους και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, ακόμη κι αν είναι τρίτο σε σημασία το Κύπελλο Εγώ πάντα, βέβαια, τον είχα ως τρίτο στόχο, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Δεν σημαίνει όμως επειδή είναι τρίτος στην ιεράρχηση θα τον παραμελήσουμε…

Κάναμε κάποιες αλλαγές που ήταν επιβεβλημένες. Κάποια στιγμή σας το έλεγα ότι είμαστε οριακά και όταν δεν έχεις καθαρό μυαλό, που αυτό εξαρτάται από την κούραση, τις εύκολες φάσεις τις κάνεις δύσκολες. Είμαι στεναχωρημένος γιατί σήμερα, παρά την προσπάθεια, δεν πήραμε τίποτα..
».

Για το αν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης με κάποιους παίκτες:

«Στην ευκαιρία του Αθανασιάδη θέλει προσπάθεια για να την βγάλεις έξω, αλλά εάν έμπαινε θα λέγαμε ότι κάναμε την ανατροπή… Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ορισμένα πράγματα. Πρέπει να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα, να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε γιατί μέχρι τις 9 του μήνα θα είμαστε συνέχεια έτσι και πρέπει αυτά τα παιδιά να δουν τις αντοχές τους και να δούμε και τι κάνουμε εμείς σωστά.

Αυτό κάποια στιγμή το πληρώνεις και σίγουρα πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Δεν ήταν θέμα κούρασης, αλλά καθαρά ότι δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεκάλεπτο είχαμε φάσεις 2-3 που για πλάκα έπρεπε να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Απλά δεν θέλει
».

Για την αντικατάσταση του Μάρτενς στο ημίχρονο:

«Ο Μάρτενς είχε τρεις τελικές, θα μπορούσε να βάλει γκολ στις φάσεις που είχε. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν έπαιξε, μην κολλάμε σε έναν παίκτη. Ξεκίνησε γιατί θέλαμε να είμαστε πιο δυνατοί στον αέρα, ξέραμε ότι θα είχαμε αρκετά στημένα. Κερδίσαμε αρκετά αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ έτσι».

Για την παρουσία του ΠΑΣ:

«Ο ΠΑΣ έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι ομάδα πειθαρχημένη και διαθέτει κάποια έμπειρα παιδιά όπως ο Μιχαήλ, ο Ντάσιος, που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας. Η διαφορά με εμάς σήμερα ήταν ότι τα παιδιά του ΠΑΣ ήταν πολύ άνετα, εμείς είχαμε και το βάρος του αποτελέσματος και όταν βρίσκεσαι και πίσω στο σκορ τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα».

Για την εξέλιξη που είχε ο αγώνας:

«Το θέμα είναι και το πως θα παίξει ο αντίπαλος. Σήμερα ο ΠΑΣ ήταν πολύ οργανωμένος και από την στιγμή που δεν βάζεις γκολ γρήγορα για να τον αναγκάσεις να βγει από το καβούκι του, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Εγώ θέλω τα αρνητικά να τα κάνω θετικά. Είναι βέβαια ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Πρέπει πάντως να ζήσουμε με αυτό και να προχωρήσουμε. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.