Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Μοιρασιά στο «Καραϊσκάκη» (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Μοιρασιά στο «Καραϊσκάκη» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2014 21:28
Ο Πανιώνιος υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του εντός έδρας απώλεια τη φετινή σεζόν, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Φορτούνης (13’) και Μητρόπουλος (24’) τα γκολ το αγώνα. Τρία δοκάρια είχαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με αλλαγμένη ενδεκάδα σε σύγκριση με το ντέρμπι της Κυριακής και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες το στον 1ο ομίλου του Κυπέλλου, μένοντας στο 1-1 με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά, είχαν δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γκαζαριάν και στο 13’ ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 1-0.

Κύπελλο Ελλάδας: Μοιρασιά στο «Καραϊσκάκη» (video)
Ο Πανιώνιος απάντησε στο 24’ ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Μητρόπουλο, με τον Ολυμπιακό να είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα πριν το ημίχρονο, έχοντας δοκάρι στο 39’ με σέντρα-σουτ του Μπουχαλάκη, ενώ στο 45’ ο Γιαννακόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Διαμαντάκου.

Η πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη άνηκε στον Πανιώνιο, με το σουτ του Μπουμάλ στο 64’ να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Μέγιερι, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 82’ με σουτ του Γκίνη.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του απείλησε στο 85’ με κεφαλιά το Σιόβα και ένα λεπτό μετά ο Διαμαντάκος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Πανιωνίου, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Φωστήρα στον Ταύρο, ενώ ο Πανιώνιος υποδέχεται την Παναχαική.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης (46’ Σιόβας), Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (79’ Βέργος), Φορτούνης, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν (59’ Κασάμι), Διαμαντάκος

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας, Γκίνης, Χατζηισαϊας, Γιάννου (57’ Ντουρμισάι), Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός, Γκέζος

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Ολυμπιακός 4
2. Παναχαική 3
3. Πανιώνιος 2
4. Φωστήρας 1

Τελευταία αγωνιστική:

Φωστήρας – Ολυμπιακός, Πανιώνιος – Παναχαϊκή


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.