Μπέος: «Αν το αποτέλεσμα βολεύει και τους δύο, δεν είναι στημένο» (video)

Μπέος: «Αν το αποτέλεσμα βολεύει και τους δύο, δεν είναι στημένο» (video)


Ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα φερόμενα ως χειραγωγημένα παιχνίδια.

Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας και νυν Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» όπου έδωσε τη δική του εκδοχή για τα φερόμενα ως χειραγωγημένα παιχνίδια:

«Ας βρεθεί ένας παίκτης ή προπονητής, ότι του είπα να κάτσει να χάσει. Αν υπάρξει μία τέτοια κατάθεση, έστω και από εχθρό μου θα γυρίσω πίσω στη φυλακή», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος και συνέχισε:

«Στημένος αγώνας σημαίνει όταν προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι με οικονομικό όφελος. Αν παίζει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το 0-0 βολεύει και τους δύο για μένα σαν παράγοντας δεν είναι στημένος. Αυτό γίνεται καθημερινά, κάθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Χωρίς να τους πεις κάτι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θα το φτιάξουν ισοπαλία. Αυτό γίνεται παντού, σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, είτε λέγεται Ισπανία, είτε λέγεται Γερμανία
».

Για το γεγονός ότι απέχει από το ποδόσφαιρo: «Απέχω καθώς μου το απαγορεύει η δικαιοσύνη και αυτό το σέβομαι. Έχω… κρυώσει με αυτά που βίωσα».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ-1:



Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)







    Εγγραφή