Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Εξάρα η Μπάγερν, νέα ήττα για Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: Εξάρα η Μπάγερν, νέα ήττα για Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2014 18:26
Άνετο απόγευμα για τη Μπάγερν, η οποία διέλυσε με 6-0 την ουραγό Βέρντερ Βρέμης στο Μόναχο και πήρε τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε αντίθεση με την Ντόρτμουντ, η οποία γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Κολωνίας και βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην ουραγό Βέρντερ Βρέμης η Μπάγερν, η οποία πήρε εμφατική νίκη με 6-0 στο Μόναχο και ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Λαμ (20’, 79’), και Γκέτσε (43’, 86’), ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκαν και οι Αλόνσο (27’), Μίλερ (43΄ πεν.).

Έτσι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται στο +4 από τη δεύτερη Γκλάντμπαχ η οποία πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 στην έδρα του Ανόβερου.

Σοκ για Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν


Μπουντεσλίγκα: Εξάρα η Μπάγερν, νέα ήττα για Ντόρτμουντ (video)
Από την άλλη, η κατρακύλα συνεχίζεται για την Ντόρτμουντ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε με 2-1 στην έδρα της Κολωνίας, γνώρισε 3η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και 4η σε πέντε παιχνίδια και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού (και στο -13 από τη Μπάγερν).

Βασικός αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με την Κολωνία να παίρνει προβάδισμα με γκολ του Φογκτ (40’) και παρότι ο Ιμόμπιλε ισοφάρισε στο 48’, ο Τσόλερ με τέρμα στο 74’ χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

«Αυτοκτόνησε» η Λεβερκούζεν η οποία προηγήθηκε με 3-0 στην έδρα της Στουτγκάρδης, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν για το τελικό 3-3, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να επιστρέφει στην ενεργό δράση μπαίνοντας στο 59ο λεπτό.

Στην 3η θέση ανέβηκε η Μάιντς του Καπίνο (έμεινε στον πάγκο) η οποία κέρδισε με 2-1 την Άουγκσμπουργκ, ενώ στην 4η «σκαρφάλωσε» η Βόλφσμπουργκ, η οποία έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα της Φράιμπουργκ




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.