Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Επέστρεψε στις νίκες η Παρί, αποβολή... ρεκόρ για Καβάνι (video)

Σαμπιονά: Επέστρεψε στις νίκες η Παρί, αποβολή... ρεκόρ για Καβάνι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2014 23:50
Την πρώτη της νίκη μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κέρδισε με 3-1 την Λανς εκτός έδρας, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ μέσα σε 5 λεπτά σε ένα παιχνίδι με τρεις αποβολές και αυτή του Καβάνι να σπάει... ρεκόρ.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 24 Σεπτεμβρίου για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Λανς εκτός έδρας και πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό όταν ο Κουλιμπαλί έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους μετά από αντεπίθεση, όμως η Παρί έφερε… τούμπα το ματς με γκολ των Καμπάιγ (29’) και Μάξουελ (34’).

Ο Γκμπαμέν άφησε τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα στο 53’ καθώς υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Καβάνι στο 55’. Ωστόσο ο Ουρουγουανός αντίκρισε στη συνέχεια δύο κίτρινες σε ένα λεπτό, λόγω του πανηγυρισμού του με «πυροβολισμό» και διαμαρτυριών στον διαιτητή!

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα τη Λανς έμεινε με εννιά ποδοσφαιριστές μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Λεμουάν και το τελικό 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Τα γκολ:




Η απίστευτη αποβολή του Καβάνι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.