Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Κλαφ»

Μουρίνιο: «Δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Κλαφ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2014 19:53
Ως τον Μπράιαν Κλαφ της σύγχρονης εποχής χαρακτήρισε τον Ζοζέ Μουρίνιο ο Νιλ Γουόρνοκ, με τον Πορτογάλο να απαντάει όμως πως δεν μπορεί να συγκριθεί με τον θρυλικό Άγγλο προπονητή που έγραψε ιστορία με τις Ντέρμπι και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας, ο Νιλ Γουόρνοκ έπλεξε το εγκώμιο του Ζοζέ Μουρίνιο, τον οποίο χαρακτήρισε ότι πιο κοντινό στον Μπράιαν Κλαφ, του θρυλικού προπονητή που κατέκτησε πρωτάθλημα με τη Ντέρμπι και δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε κολακευμένος από τα σχόλια του Γουόρνοκ, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν μπορεί να συγκριθεί με τον μεγάλο Κλαφ:

«Προφανώς νιώθω κολακευμένος με τα σχόλια του όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Ο Κλαφ είναι θρύλος για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Αυτά που έκανε, κυρίως με την Νότιγχαμ είναι αξέχαστα. Δεν είμαι κανένας σε σύγκριση με αυτόν. Εάν ο Νιλ το είπε αυτό, με κάνει πολύ περήφανο, όμως η κληρονομιά που άφησε ο Κλαφ δεν έχει μέτρο σύγκρισης», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.