Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπερλουσκόνι: «Σάπιο μήλο ο Μπαλοτέλι»

Μπερλουσκόνι: «Σάπιο μήλο ο Μπαλοτέλι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2014 18:35
Ως «σάπιο μήλο» χαρακτήρισε τον Μάριο Μπαλοτέλι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος αποκάλυψε πως η Μίλαν τον απέκτησε χωρίς την δική του συγκατάθεση. «Όνειρο ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ το 2016», τόνισε.

Με δηλώσεις του στη «Gazzetta Dello Sport», ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε «σάπιο μήλο» τον Μάριο Μπαλοτέλι, δηλώνοντας μάλιστα χαρούμενος που ο Ιταλός επιθετικός ανήκει πλέον στην Λίβερπουλ και όχι στη Μίλαν, η οποία τον απέκτησε χωρίς ο ίδιος να συμφωνεί με τη μεταγραφή:

«Θυμάμαι πως ο Μπαλοτέλι αποκτήθηκε ενώ δεν ήμουν σύμφωνος με αυτό. Στη Μίλαν έχουμε πολλούς πρωταθλητές, όπως τον Μενέζ, τον Χόντα, τον Ελ Σαραουί, τον Τόρες και τον Ντε Γιόνγκ. Αυτή είναι η βάση της ομάδας μας και πλέον δεν έχουμε ένα σάπιο μήλο στα αποδυτήρια», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν.

«Γιατί να μην ονειρευόμαστε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2016;»


Ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ το 2016 θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, με τον ίδιο να δηλώνει πως η Μίλαν θα επιστρέψει στην Ευρώπη και πως θα είναι όνειρο να βρεθεί στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης σε δύο χρόνια:

«Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους. Μετά από χρόνια επιτυχιών ακολουθεί ηρεμία και ύστερα έρχονται νέες νίκες. Οι οπαδοί θα πρέπει να είναι ήσυχοι. Η ομάδα είναι ήδη ανταγωνιστική και σύντομα θα είμαστε ξανά στους κορυφαίους της Ευρώπης. Το 2016 ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στο Μιλάνο… Γιατί να μην ονειρευόμαστε ότι θα είμαστε εκεί;»

«Δίνω 8 στα 10 στον Ιντζάγκι».


Όσον αφορά τον Φίλιπο Ιντζάγκι, που ανέλαβε τον καλοκαίρι τον πάγκο της Μίλαν, τόνισε:

«Δίνω 8 στα 10 στον Ιντζάγκι. Έχει κάνει καλή δουλειά. Η ομάδα βρίσκεται στην αρχή της ανασυγκρότησης και ο Ιντζάγκι έχει ήδη αποδείξει πως είναι ταπεινός, δείχνει σεβασμό προς όλους και έχει την ικανότητα να δίνει κέντρο και να παρακινεί, κάτι που είναι απαραίτητο στον ρόλο που έχει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.